人参しりしりランチ
ランチメニュー
半熟目玉焼き
きゅうり
椎茸のグリル焼き
人参しりしりというものを耳にしたことはありましたがはじめて作ってみました。
本当は人参と一緒に炒り卵にするみたいですが、半熟たまごをからめながら食べる丼ぶり風にして、人参はツナと一緒にごま油で炒めました。
正直、人参しりしりは箸休めのお惣菜としていただくのがいいかな?と思いました。
今日の副菜があっさりし過ぎたのも良くなかったのかも?
日曜日の朝食です。
’’和ホットケーキミックス’’というのを使いました
抹茶シロップを生地に混ぜて焼きます。ポンデケージョのようなもっちり食感!
美味しいですよ。お試しを。
~英語レッスン~
昔は~だった I used to be~
I used to work at a consulting firm.
I'm used to using Final Cut Pro because I used to use it in highscool.
こんな言い方
I was pretty good actually. 実はまあまあ上手かったんだよ。
I used to be really chobby 昔はとてもぽっちゃりしてた。
I didn't use to be this clumsy. 昔はここまでおっちょこちょいじゃなかった。
~ What were you like when you were little?~
I'm the middle of the three sisters.
We have one-year-old diffrence and didn't use to fight.
I think that they used to say I was easygoing and optimstic.
I think that I'm a pacifist and don't have a short temper.